Nieuws

KineFit en het eindejaar

Beste Leden,

Het jaareinde nadert en bij deze willen wij u informeren hoe dit zal verlopen bij uw favoriete hobby ...
Wij voorzien een stop van de lessen vanaf 22 december en dit tot en met 1 januari.
Met andere woorden, de laatste les van dit jaar is gepland op donderdag 21 december en wij starten terug op dinsdag 2 januari.
Graag vragen wij u om tijdens deze periode uw (automatische) reservatie zeker in het oog te houden en, indien u verschuldigd bent, u tijdig te annuleren.
Doch ... deze korte stop wil niet zeggen dat er geen activiteiten zullen plaatsvinden...
Zo zullen wij VOOR of TIJDENS de kerstperiode nog 1 FANATIC organiseren (hou de facebookpagina maar in het oog en indien je deze nog niet "geliked" hebt, kun je dat bij deze doen, zodoende je op de hoogte blijft van alle gebeurtenissen). Kwestie van misschien op voorhand de nodige calorieën te verbranden ... en zullen wij tijdens deze periode ook de fietsen aan een grondige servicebeurt onderwerpen.

Omtrent deze servicebeurt zullen wij later nog een mailing doen, daar wij terug op uw hulp rekenen (zoals verleden jaar) en deze hulp compenseren wij met gratis spinningbeurten !
Alvast bedankt en bij deze reeds, vanwege het hele KineFit-team, een fantastisch eindejaar en een spetterend begin.
Sportieve groeten,

 

Jouw KineFit-team Peter, Johan, Achiel en JericoAangemaakt op 09/12/2017 door Moeyersons Johan

NIEUW : Extra uur op maandag

Beste Spinningleden,

Vanaf maandag 25 september zullen wij ELKE MAANDAG 2 lesuren inplannen. 
Met andere woorden, maandag, dinsdag, woensdag en donderdag zijn de uren als volgt  :

- LES 1 : 19:30 - 20:30
- LES 2 : 20:45 - 21:45

U kan uw eventuele reserveringen zelf beheren via uw login en paswoord, doch indien u een vaste plaats wil op een van deze lessen, kunt u ons via mail of een eenvoudig telefoontje hiervan op de hoogte brengen, zodoende wij u uw fiets steeds reserveren bij inplanning van de lessen.
Alvast bedankt.
Sportieve groeten,

 

Uw KineFit - team 
Peter, Johan, Achiel en Jerico Aangemaakt op 19/09/2017 door Moeyersons Johan

Summer-Fanatic donderdag 10-08-2017

Geachte leden,

Zoals de weersverwachting eruit ziet, neemt KineFit de verantwoordelijkheid op zich om jullie te verwarmen ...

Namelijk, Donderdag 10/08/2017 organiseren wij opnieuw een Fanatic, een extra lang lesuurtje van 1u45min (2 lessen worden samengevoegd tot een formidabel geheel) en ... deze is anders dan de vorige !

Via het online reservatiesysteem staat vanaf heden deze les om 20.00 uur (begin van de les) voor maximum 31 leden open! Iedereen kan zich via de persoonlijke gegevens (liefst) een fiets reserveren of eenvoudig via een telefoontje of een sms (0495/53.93.22) met vermelding van uw naam of via een antwoord op onze facebook-post !!! 

Sportieve groeten en misschien tot donderdag,

Uw KineFit-team,

Peter, Achiel, Johan en Jerico.Aangemaakt op 08/08/2017 door Moeyersons Johan

Special-Summer-Spinning

Geachte leden,

Zoals wij jullie op het einde van het spinningseizoen hebben aangekondigd, gaan wij 1 of 2 lessen plannen wanneer het minder gunstig weer is of gaat worden!

Wel, Dinsdag 25/07/2017 organiseren wij een Fanatic, een extra lang lesuurtje van 1u45min (2 lessen worden samengevoegd tot een formidabel geheel) en ...  Donderdag 27/07/2017 is er een gewone spinningles !

Via het online reservatiesysteem staan vanaf heden beide lessen om 20.00 uur (begin van de les) voor maximum 31 leden open! Iedereen kan zich via de persoonlijke gegevens (liefst) een fiets reserveren of eenvoudig via een telefoontje of een sms met vermelding van uw naam en voor welke deelname u wilt reserveren of .... het kan ook voor beide !!! 

Sportieve groeten en misschien tot dinsdag en/of donderdag,

Uw KineFit-team,

Peter, Achiel, Johan en Jerico.Aangemaakt op 10/07/2017 door Martens Peter

Zomerstop & Zomerspinning

- De ZOMERSTOP begint op 01/07/2017. De laatste les van dit seizoen is gepland op donderdag 29/06/2017!

- Voor het eerst organiseert KineFit tijdens de maanden juli én augustus een ZOMERSPINNING. Alleen als er op voorhand slecht weer voorspeld wordt. Iedereen zal hiervan tijdig via email verwittigd worden alsook met een aangekondiging op Facebook! Wij plaatsen dan 1 of 2 lessen op het reservatiesyteem zodat iedereen met zijn of haar paswoorden kan reserveren. Uiteraard kan dat ook via GSM of met een SMS! Kijk daarom geregeld uw emails na!Aangemaakt op 15/06/2017 door Martens Peter

KINEFIT IS VERHUISD!!!

De spinninglessen gaan door op de nieuwe locatie: HOEK TEN EIKEN 18, PUURS!!! Iedereen welkom!Aangemaakt op 12/05/2017 door Martens Peter

Nieuwe Website & Reservatieprogramma

Beste sportieveling,

Welkom op onze nieuwe website KineFit. Wij hebben ervoor gezorgd dat de gebruiksvriendelijkheid optimaal is voor u als lid van KineFit.

Eenmaal ingelogd, zal je versteld staan van de eenvoud om uw reservaties te beheren en eventueel te wijzigen.
Tevens hebben wij alles geoptimaliseerd voor mobiel gebruik, zodoende u vanaf eender welke plaats, dus ook op het laatste moment, alles kan aanpassen of snel contact leggen met één van de lesgevers.

Wij vestigen wel even uw aandacht op het feit dat vanaf heden uw login HOOFDLETTER-gevoelig is en zodoende het kan voorkomen dat bij uw eerste poging het scherm wordt opgelicht met de melding “Ongeldig wachtwoord”.
Probeer dit dan nog even opnieuw, startend met een hoofd- of kleine letter.
Indien het u nadien nog niet lukt, klikt u op de tekst “Wachtwoord vergeten”, u vult de gegevens in en u ontvangt automatisch een nieuw wachtwoord, welke u dan nadien terug kunt wijzigen tot een voor u eenvoudig te onthouden wachtwoord.

Veel succes en vooral plezier in het ontdekken …

Uw spinningteam Peter, Johan, Achiel en Jerico.Aangemaakt op 19/03/2017 door Martens Peter
© 2018 - Website door ShareTEC. Alle rechten voorbehouden.