Nieuws

Italiaanse avond

Beste leden,

Naar aanleiding van het succes van de eerste uitgave, nu een 2 tal jaar geleden, en op vraag van, zullen wij 25 mei terug een Italiaanse avond organiseren.
Met andere woorden, vrijdagavond 25 mei zullen wij jullie culinair verwennen op de volgende manier en dit vanaf 19:00 :

- Apero met bubbels en kleine versnaperingen (tot 19:30)
- Italiaans voorgerecht (keuze uit 2 verschillende of beiden)
- Hoofdgerecht : keuze uit 3 verschillende pasta's, bereid op 3 verschillende wijzen (je mag ze ook allemaal uitproberen)

- Italiaans nagerecht (keuze uit 2 verschillende of beiden)
- Koffie of thee

Zoals u merkt, zal u op culinair vlak niets tekort komen (eat as much as you can) en zijn alle dranken (wijnen, bieren en frisdrank) tot en met de koffie inbegrepen, en ... dit alles voor de zeer democratische prijs van € 33,00 per persoon !!!
Vlug inschrijven is de boodschap, daar wij het aantal deelnemers beperken tot 50 personen !!!
Inschrijven kan enkel via mail met vermelding van uw naarm en het aantal deelnemers (echtgenoten, kinderen en vrienden zijn ook welkom) en u krijgt dan via deze weg uw confirmatie van deelname.
Bijkomende nota : kinderen betalen slechts € 2,00 vermenigvuldigt met de leeftijd (een kind van 12 jaar betaalt dus 12 x €2 = € 24,00).
Wij kijken nu reeds rijkhalzend uit naar deze volgende editie en zullen er alles aan doen om van dit samenzijn een leuk feestje te maken.
Hopelijk tot dan.
Ciao ciao,

 

KineFit
 Aangemaakt op 11/05/2018

KineFit en het eindejaar

Beste Leden,

Het jaareinde nadert en bij deze willen wij u informeren hoe dit zal verlopen bij uw favoriete hobby ...
Wij voorzien een stop van de lessen vanaf 22 december en dit tot en met 1 januari.
Met andere woorden, de laatste les van dit jaar is gepland op donderdag 21 december en wij starten terug op dinsdag 2 januari.
Graag vragen wij u om tijdens deze periode uw (automatische) reservatie zeker in het oog te houden en, indien u verschuldigd bent, u tijdig te annuleren.
Doch ... deze korte stop wil niet zeggen dat er geen activiteiten zullen plaatsvinden...
Zo zullen wij VOOR of TIJDENS de kerstperiode nog 1 FANATIC organiseren (hou de facebookpagina maar in het oog en indien je deze nog niet "geliked" hebt, kun je dat bij deze doen, zodoende je op de hoogte blijft van alle gebeurtenissen). Kwestie van misschien op voorhand de nodige calorieën te verbranden ... en zullen wij tijdens deze periode ook de fietsen aan een grondige servicebeurt onderwerpen.

Omtrent deze servicebeurt zullen wij later nog een mailing doen, daar wij terug op uw hulp rekenen (zoals verleden jaar) en deze hulp compenseren wij met gratis spinningbeurten !
Alvast bedankt en bij deze reeds, vanwege het hele KineFit-team, een fantastisch eindejaar en een spetterend begin.
Sportieve groeten,

 

Jouw KineFit-team Peter, Johan, Achiel en JericoAangemaakt op 09/12/2017

NIEUW : Extra uur op maandag

Beste Spinningleden,

Vanaf maandag 25 september zullen wij ELKE MAANDAG 2 lesuren inplannen. 
Met andere woorden, maandag, dinsdag, woensdag en donderdag zijn de uren als volgt  :

- LES 1 : 19:30 - 20:30
- LES 2 : 20:45 - 21:45

U kan uw eventuele reserveringen zelf beheren via uw login en paswoord, doch indien u een vaste plaats wil op een van deze lessen, kunt u ons via mail of een eenvoudig telefoontje hiervan op de hoogte brengen, zodoende wij u uw fiets steeds reserveren bij inplanning van de lessen.
Alvast bedankt.
Sportieve groeten,

 

Uw KineFit - team 
Peter, Johan, Achiel en Jerico Aangemaakt op 19/09/2017

Summer-Fanatic donderdag 10-08-2017

Geachte leden,

Zoals de weersverwachting eruit ziet, neemt KineFit de verantwoordelijkheid op zich om jullie te verwarmen ...

Namelijk, Donderdag 10/08/2017 organiseren wij opnieuw een Fanatic, een extra lang lesuurtje van 1u45min (2 lessen worden samengevoegd tot een formidabel geheel) en ... deze is anders dan de vorige !

Via het online reservatiesysteem staat vanaf heden deze les om 20.00 uur (begin van de les) voor maximum 31 leden open! Iedereen kan zich via de persoonlijke gegevens (liefst) een fiets reserveren of eenvoudig via een telefoontje of een sms (0495/53.93.22) met vermelding van uw naam of via een antwoord op onze facebook-post !!! 

Sportieve groeten en misschien tot donderdag,

Uw KineFit-team,

Peter, Achiel, Johan en Jerico.Aangemaakt op 08/08/2017

Special-Summer-Spinning

Geachte leden,

Zoals wij jullie op het einde van het spinningseizoen hebben aangekondigd, gaan wij 1 of 2 lessen plannen wanneer het minder gunstig weer is of gaat worden!

Wel, Dinsdag 25/07/2017 organiseren wij een Fanatic, een extra lang lesuurtje van 1u45min (2 lessen worden samengevoegd tot een formidabel geheel) en ...  Donderdag 27/07/2017 is er een gewone spinningles !

Via het online reservatiesysteem staan vanaf heden beide lessen om 20.00 uur (begin van de les) voor maximum 31 leden open! Iedereen kan zich via de persoonlijke gegevens (liefst) een fiets reserveren of eenvoudig via een telefoontje of een sms met vermelding van uw naam en voor welke deelname u wilt reserveren of .... het kan ook voor beide !!! 

Sportieve groeten en misschien tot dinsdag en/of donderdag,

Uw KineFit-team,

Peter, Achiel, Johan en Jerico.Aangemaakt op 10/07/2017

Zomerstop & Zomerspinning

- De ZOMERSTOP begint op 01/07/2017. De laatste les van dit seizoen is gepland op donderdag 29/06/2017!

- Voor het eerst organiseert KineFit tijdens de maanden juli én augustus een ZOMERSPINNING. Alleen als er op voorhand slecht weer voorspeld wordt. Iedereen zal hiervan tijdig via email verwittigd worden alsook met een aangekondiging op Facebook! Wij plaatsen dan 1 of 2 lessen op het reservatiesyteem zodat iedereen met zijn of haar paswoorden kan reserveren. Uiteraard kan dat ook via GSM of met een SMS! Kijk daarom geregeld uw emails na!Aangemaakt op 15/06/2017

KINEFIT IS VERHUISD!!!

De spinninglessen gaan door op de nieuwe locatie: HOEK TEN EIKEN 18, PUURS!!! Iedereen welkom!Aangemaakt op 12/05/2017

Nieuwe Website & Reservatieprogramma

Beste sportieveling,

Welkom op onze nieuwe website KineFit. Wij hebben ervoor gezorgd dat de gebruiksvriendelijkheid optimaal is voor u als lid van KineFit.

Eenmaal ingelogd, zal je versteld staan van de eenvoud om uw reservaties te beheren en eventueel te wijzigen.
Tevens hebben wij alles geoptimaliseerd voor mobiel gebruik, zodoende u vanaf eender welke plaats, dus ook op het laatste moment, alles kan aanpassen of snel contact leggen met één van de lesgevers.

Wij vestigen wel even uw aandacht op het feit dat vanaf heden uw login HOOFDLETTER-gevoelig is en zodoende het kan voorkomen dat bij uw eerste poging het scherm wordt opgelicht met de melding “Ongeldig wachtwoord”.
Probeer dit dan nog even opnieuw, startend met een hoofd- of kleine letter.
Indien het u nadien nog niet lukt, klikt u op de tekst “Wachtwoord vergeten”, u vult de gegevens in en u ontvangt automatisch een nieuw wachtwoord, welke u dan nadien terug kunt wijzigen tot een voor u eenvoudig te onthouden wachtwoord.

Veel succes en vooral plezier in het ontdekken …

Uw spinningteam Peter, Johan, Achiel en Jerico.Aangemaakt op 19/03/2017
© 2018 - Website door ShareTEC. Alle rechten voorbehouden. Privacyverklaring.